Головна Новини HI-tech гаджет Instagram повертає хронологічну стрічку: де її знайти
commentss НОВИНИ Всі новини

Instagram повертає хронологічну стрічку: де її знайти

Щоб вибрати хронологічну стрічку, натисніть Instagram у головному меню

6 січня 2022, 22:43
Поділіться публікацією:

Соцмережа Instagram вирішила все ж таки частково повернути хронологічну стрічку повідомлень через 5 років після її заміни. Але не все так просто. Платформа Instagram вирішила дозволити своїм користувачам бачити повідомлення друзів у хронологічному порядку, хоч і забрала таку функцію ще 5 років тому, передає Радіо MAXIMUM. Щоправда, вибір порядку публікацій тепер зможе обирати кожен самостійно, а традиційний алгоритм демонстрації знімків залишається основним.

Instagram повертає хронологічну стрічку: де її знайти

Instagram. Фото pixabay.com

Щоб вибрати хронологічну стрічку, натисніть Instagram в головному меню:

Home (звичайний) – стандартна зараз стрічка, заснована на тому, які та чиї повідомлення найчастіше користувач лайкал та коментував;

Following (підписки) – хронологічна стрічка;

Favorites (вибране) – повідомлення профілів, які ви вибрали як ті, чиї оновлення "не хочете пропустити".

Нагадаємо, що команда Instagram початку тестування нових функцій, які готуються для представлення своїх користувачів в найближчому майбутньому. Серед них – збільшення тривалості однієї "історії" до 60 секунд та система захисту підлітків. Про це повідомляє 9to5mac. Соцмережа Instagram зараз знаходиться на 6-му місці за популярністю у світі та охоплює понад 1,16 млрд акаунтів. Їй не вдалося у 2021 році обігнати Facebook, Youtube та WhatsApp. Окрім цього, суперництво посилилося з TikTok. Тому в команді вирішили боротися за відеоконтент та збільшити тривалість "історій".

Раніше, якщо відео тривало понад 15 секунд, воно автоматично поділялося на кілька окремих "історій". Наразі розробники тестують можливість розтягнути відео користувачів на 1 хвилину. Ці оновлення вже почали поширюватися на окремих користувачів. Зокрема тестовою країною обрали Туреччину.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини