Головна Новини HI-tech інтернет Instagram анонсував нові функції: що цікавого
commentss НОВИНИ Всі новини

Instagram анонсував нові функції: що цікавого

Тривалість "історій" збільшують до однієї хвилини

17 грудня 2021, 09:42
Поділіться публікацією:

Команда Instagram почала тестувати нові функції, які найближчим часом готуються презентувати своїм користувачам. Серед них — збільшення тривалості однієї "історії" до 60 секунд та система захисту підлітків. Про це повідомляє 9to5mac.

Instagram анонсував нові функції: що цікавого

Інстаграм. Фото з відкритих джерел

Соцмережа Instagram нині опинилась на 6-мі місці за популярністю у світі і охоплює понад 1,16 млрд акакунтів. Їй не вдалось у 2021 році обігнати Facebook, Youtube i WhatsApp. Окрім того, на п’яти почав наступати TikTok. Тому у команді вирішили далі боротись за відеоконтент та збільшити тривалість "історій". Раніше, якщо відео тривало більш як 15 секунд, то воно автоматиччно розділялось на кілька окремих "історій". Нині ж розробники тестують можливість розтягнути відео користувачів на 1 хвилину. Таке оновлення вже почали поширюватись на окремих користувачів. Зокрема, тестовою країною обрали Туреччину.

Також Instagram більше уваги приділить безпеці. Тут анонсували функції, які захищатимуть підлітків. Користувачі соцмережі не зможуть позначати та згадувати неповнолітніх, якщо ті на них не підписані. Також поки у експериментальному режимі буде дозволено видаляти фото, вподобання та коментарі, які користувачі лишали у попередні роки. А вже у  березні Instagram анонсує запуск функції батьківського контролю.

“Програма Take A Break з певною частотою надсилає сповіщення про те, що від перегляду стрічки потрібно відпочити. Цей сервіс вже став доступним у США, Великій Британії, Австралії, Канаді, Ірландії та Новій Зеландії для всіх користувачів, хоча був розроблений спеціально для підлітків. Останні повинні підключити його. Вони можуть закривати повідомлення та повертатися до перегляду, якщо захочуть. В інших країнах сервіс почне працювати на початку наступного року”, — пояснила речниця Instagram Лізи Креншоу.

І ще одна зміна — це добре забуте старе. Instagram повернеться до хронологічної стрічки новин, дозволяючи користувачам відмовлятися від формування стрічки за допомогою алгоритмів компанії.

Читайте також: У месенджері WhatsApp з'явилася нова корисна функція: як вона працює








Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини