Головна Новини HI-tech гаджет Instagram анонсував функцію «зробити перерву» для психічного здоров'я підлітків
commentss НОВИНИ Всі новини

Instagram анонсував функцію «зробити перерву» для психічного здоров'я підлітків

Нові функції спрямовані на те, щоб відштовхнути підлітків від шкідливого контенту і спонукати їх "відпочити" від платформи

12 жовтня 2021, 03:00
Поділіться публікацією:

Соціальна мережа Instagram анонсувала функцію "зробити перерву", що убезпечити підлітків від шкідливого контенту.

Instagram анонсував функцію «зробити перерву» для психічного здоров'я підлітків

Instagram - фото з відкритих джерел

Про це повідомляє The Verge. Нові функції спрямовані на те, щоб відштовхнути підлітків від шкідливого контенту і спонукати їх "відпочити" від платформи, заявив віцепрезидент Facebook з глобальних питань Нік Клегг.


"Ми збираємося представити щось, що, я думаю, буде мати велике значення, а саме, наші системи будуть бачити, що підлітки дивляться один і той же контент знову і знову, і цей контент не сприяє їх благополуччя. Тому ми підштовхнемо їх до перегляду іншого контенту ", — сказав Клегг.


Зараз платформа планує скасувати Instagram Kids і надати батькам додаткові інструменти контролю для спостереження за підлітками. Таким чином в материнській компанії Facebook сподіваються повернути репутацію після виступу перед сенаторами колишньої співробітниці компанії Френсіс Хауген.


Нагадаємо, платформа Instagram, яка належить Facebook, тимчасово припиняє розробку програми Instagram Kids. Додаток повинен був бути призначений для користувачів віком до 13 років.Про це заявив керівник Instagram Адам Моссера. Як відомо, поточна політика Instagram забороняє користуватися соцмережею дітям до 13 років. Навесні в компанії заявили про створення окремого додатка для дітей — Instagram Kids. Однак через шквал критики розробку вирішили зупинити. У березні 2021 видання BuzzFeed з посиланням на лист віцепрезидента Instagram Вішала Шаха до співробітників повідомило про створення додатка Instagram Kids.


Додаток Instagram Kids повинен був бути для підлітків 10-12 років. За словами розробників, він дозволив би дітям безпечно користуватися платформою. Для того, щоб приєднатися до додатка, дитині б знадобився дозвіл батьків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини