Головна Новини HI-tech гаджет Дональд Трамп схвалив угоду між TikTok і Oracle
commentss НОВИНИ Всі новини

Дональд Трамп схвалив угоду між TikTok і Oracle

Oracle є одним з основних претендентів на покупку TikTok

20 вересня 2020, 01:50
Поділіться публікацією:

Президент США Дональд Трамп заявив, що схвалить угоду, яка дозволить TikTok продовжувати працювати в Сполучених Штатах. Про це повідомляє Reuters.

Дональд Трамп схвалив угоду між TikTok і Oracle

Зокрема, Трамп заявив журналістам в Білому домі, що підтримує угоду між TikTok і Oracle. За словами американського президента, все його побоювання щодо угоди належать до проблем національної безпеки.

Близько 100 мільйонів американців використовують TikTok, і американські офіційні особи висловили занепокоєння з приводу призначених для користувача даних і потенційного доступу Китаю до цих даних.

Раніше "Коментарі" писали, що в п'ятницю адміністрація Трампа заявила, що заборонить громадянам Сполучених Штатів завантажувати популярні китайські додатки TikTok і WeChat, починаючи з вечора неділі. Обидві програми використовують більше ніж 100 мільйонів осіб у країні.

Згідно з указом Міністерства торгівлі США, нові завантаження додатків будуть заборонені з магазинів додатків США з 20 вересня. WeChat, з додатком, популярному серед громадян Китаю в США, також буде заборонено розміщувати контент і обробляти платежі всередині США. TikTok зіткнеться з аналогічними обмеженнями починаючи з 12 листопада, а це означає, що існуючі користувачі більше не зможуть отримати доступ до відео TikTok після цієї дати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини