Головна Новини HI-tech гаджет Британська компанія представила новий дитячий ноутбук
commentss НОВИНИ Всі новини

Британська компанія представила новий дитячий ноутбук

Ноутбук Kano PC має процесор Intel Celeron N4000 і розрахований на десять годин автономної роботи

15 липня 2020, 16:36 comments1041
Поділіться публікацією:

Маловідома британська компанія Kano випускає модель другого покоління свого складального ПК під управлінням Windows 10, який має такий самий формфактор сенсорного екрана DIY, але пропонує  швидший новий процесор і оновлений дизайн (включаючи додавання USB-C). Про це повідомляє видання The Verge.

Британська компанія представила новий дитячий ноутбук

Загальний формфактор — конвертований планшет 2-в-1 з приєднуваною клавіатурою, яка також служить захисним чохлом. Він такий же, як і у торішньої моделі, але Kano значно удосконалила внутрішнє обладнання. Основною відмінністю є перехід від старого процесора Intel Atom x5-Z8350 до нового Intel Celeron N4000, тобто перехід від чіпа 2 Вт до значно більш потужного процесора 6 Вт.

Компанія також обіцяє, як мінімум, 10 годин автономної роботи нової моделі, яка заряджається через USB-C. На бічній панелі розташовані кнопки регулювання гучності, Bluetooth 5.0 і модернізований радіатор, який повинен підвищувати ефективність і продуктивність.

Модель буде обладнана 11,6-дюймовим сенсорним екраном, 64 ГБ пам'яті eMMC і 4 ГБ оперативної пам'яті. І, як і оригінальна версія, випущена торік, Kano PC другого покоління був розроблений у співпраці з Microsoft і працює під управлінням повної версії Windows 10.

Kano також запускає нову лінійку аксесуарів, призначених для доповнення нового комп'ютера: пару навушників і USB-миша (обидва зібрані з різних компонентів у типовому для Kano стилі) і вебкамеру USB (що вкрай важливо, враховуючи дедалі більшу залежність від відеоконференцій, яку відчувають навіть молодші діти).

Як повідомляло видання "Коментарі", перший ноутбук Apple офіційно визнаний застарілим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини