Головна Новини HI-tech гаджет Apple відмовиться від дротової зарядки до IPhone
commentss НОВИНИ Всі новини

Apple відмовиться від дротової зарядки до IPhone

Наступний смартфон Apple вийде без фізичних роз'ємів

29 листопада 2020, 02:30 comments1803
Поділіться публікацією:

Відомий інсайдер Джон Проссер заявив, що в 2021 році корпорація Apple почне випускати смартфони без фізичних роз'ємів для підключення дротів.

Apple відмовиться від дротової зарядки до IPhone

ФОТО: З відкритих джерел

За словами Проссером, таким чином компанія зможе досягти ступеня вологозахисту для смартфона і знизять кількість компонентів девайса. На думку експерта, IPhone буде заряджатися тільки за допомогою бездротового зарядного пристрою MagSafe.

Фахівець також підкреслив, що не всі моделі нових смартфонів будуть оснащені системою бездротового заряду. Проссер вважає, що дану характеристику отримає тільки топова модель із серії телефонів. У наступних поколіннях Apple повністю перейде на виробництво смартфонів без отворів.

Блогер також зазначив, що перехід на бездротову систему є нелегким, тому як новий зарядний пристрій MagSafe працює не зовсім стабільно. Однак, в майбутньому цей перехід зможе заощадити кошти споживачів, тому що їм не потрібно буде купувати дроти для зарядки смартфона.

Нагадаємо, що раніше "Коментарі" повідомляли про те , що а налітікі з японської компанії Fomalhaut Techno Solutions провели дослідження, в якому порахували вартість збірки одного примірника нових смартфонів від Apple — IPhone 12 і IPhone 12 Pro. За підрахунками японських аналітиків, собівартість IPhone 12 становить 373 долара, при тому, що в Сполучених Штатах Америки його ринкова ціна стартує від 799 доларів. Аналітики також визначили собівартість IPhone 12 Pro, який в Америці продають від 999 доларів. Вартість збірки даної моделі склала 406 доларів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини