Головна Новини HI-tech авто.технології Який автомобільний бренд визнали найнеекологічнішим
commentss НОВИНИ Всі новини

Який автомобільний бренд визнали найнеекологічнішим

Японський багатонаціональний виробник автомобілів Toyota був визнаний неекологічним у світі

7 листопада 2021, 14:50
Поділіться публікацією:

Міжнародна неурядова екологічна організація Greenpeace склала рейтинг компаній-автовиробників, оцінивши рівень їх екологічності та зусилля зі скорочення шкідливих викидів своєї продукції. І "найбруднішим" автобрендом стала Toyota.

Який автомобільний бренд визнали найнеекологічнішим

Toyota (фото з відкритих джерел)

Компанія є одним із найбільших автовиробників у світі, але її представників звинувачують у тому, що вона не підтримує перехід до екологічно чистих джерел енергії. Toyota у порівнянні з іншими автовиробниками є впертим прихильником збереження двигунів внутрішнього згоряння.

Представники бренду раніше зазначали, що витратять понад 13 мільярдів доларів, щоб до 2030 року скоротити обсяги шкідливих викидів завдяки розвитку сучасних гібридних технологій. Але екологи вважають, що гібридні автомобілі будуть лише на 1/3 "чистіші" у порівнянні з ДВС.

У Toyota зазначають, що хочуть зберегти у модельному ряді усі варіанти автомобілів, щоб у покупця була можливість вибору, тому вони й не розглядають повний перехід на електромашини.

До речі, на другому місці у рейтингу найбрудніших автобрендів опинився Stellantis — корпорація, утворена у 2021 році у результаті злиття італійсько-американського автовиробника Fiat Chrysler Automobiles із французькою компанією Groupe PSA.

Нагадаємо, в електромобілях, вироблених американською компанією Tesla, виявили небезпечну помилку. Компанія Tesla відкличе майже 12 тисяч автомобілів. Під таку кампанію підпадають транспортні засоби усіх моделей, які продавалися з 2017 року.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як правильно доглядати за автомобілем.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини