Головна Новини HI-tech авто.технології Яких помилок не можна допускати при продажі автомобіля
commentss НОВИНИ Всі новини

Яких помилок не можна допускати при продажі автомобіля

Експерти розповіли, чого не варто робити під час продажу автомобіля, щоб не відлякати покупця

14 листопада 2021, 22:25
Поділіться публікацією:

Рано чи пізно у кожного автовласника виникає бажання продати свою машину, як би добре вона не служила, та придбати щось новеньке. І в прагненні виручити більше грошей, багато хто робить помилки, здатні відлякати потенційного покупця.

Яких помилок не можна допускати при продажі автомобіля

Продаж авто / Фото: shutterstock

Експерти кажуть, що в першу чергу не потрібно починати капітальну підготовку машини до продажу, зокрема лізти у двигун, мости та коробку, намагаючись довести все до ідеального стану. І тим більше не варто робити капітальний ремонт, тому що вкладені кошти навряд чи вдасться повернути з продажу. Краще вже трохи поступитися ціною, ніж вкладатися в майже вже не свій автомобіль.

Також власникам не рекомендують приховувати якісь недоліки та вади машини, бо потенційний покупець може попросити з'їздити з ним до центру з технічного обслуговування автомобілів, де правда все одно розкриється. Відмовлятися від діагностики розумних причин немає, оскільки її оплачує той, хто замовляє.

А якщо покупець захоче покататися на майбутньому авто, варто враховувати деякі нюанси. По-перше, він не внесений до страховки, а на дорозі може статися будь-що. По-друге, він не показував вам довідки про свою адекватність, та й не завадило б поглянути на його права. Щоб уникнути проблем, краще покатати його на пасажирському сидінні, там також можна оцінити всі переваги "залізного коня".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що автомобільний японський бренд Toyota звинувачують у тому, що він не підтримує перехід до екологічно чистих джерел енергії. Через це компанія визнана найнеекологічнішою у світі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини