Головна Новини HI-tech авто.технології Tesla втретє з початку місяця відкликає партію електрокарів: що сталось цього разу
commentss НОВИНИ Всі новини

Tesla втретє з початку місяця відкликає партію електрокарів: що сталось цього разу

У США автокомпанія Tesla відкличе 26 681 електрокар через дефект програмного забезпечення

10 лютого 2022, 16:47
Поділіться публікацією:

Автокомпанія "Tesla" оголосила про відкликання 26 тисяч 681 електрокару через помилку у програмному забезпеченні. Цей дефект погіршує відтанення лобового скла. Про це повідомило видання CNBC, передає портал "Коментарі".

Tesla втретє з початку місяця відкликає партію електрокарів: що сталось цього разу

Tesla відкликає партію електрокарів. Фото з відкритих джерел

Втретє за місяць компанія  "Tesla" оголошує про відкликання своїх авто. Це стосується наступних моделей - Model 3 2021-2022 років випуску, Model S, Model X та Model Y 2020-2022 років.

"Помилка програмного забезпечення може призвести до того, що клапан у тепловому насосі ненавмисно відкривається та затримує холодоагент у випарнику, спричиняючи зниження видимості та зниження продуктивності розморожування. Tesla пропонує власникам безкоштовні ефірні оновлення програмного забезпечення у відповідь на відкликання. Листи-повідомлення власникам буде надіслано 1 квітня", зазначили у компанії.

Нагадаємо, 2 лютого компанія заявила про відкликання 54 тисяч електрокарів через те, що система автопілоту не зупинялась на перехрестях, а лише сповільнювалась до швидкості 9,6 км/год, створюючи аварійні ситуації.

А вже 3 лютого у "Tesla" оголосили про відкликання ще 817 тисяч автомобілів через несправність у системі сповіщення про необхідність пристебнутись, коли авто заводиться.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" писали про те, що автомобілі Tesla почали гальмувати поблизу вантажівок. На цей дефекти за три місяці поскаржились 107 водіїв. За словами одного з водіїв, його авто під час руху зупинилося на великій швидкості у відповідь на рух вантажівки. 

Читайте також: Disney зніматиме продовження легендарного мультсеріалу: дата прем’єри







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини