Головна Новини HI-tech авто.технології Ілон Маск розповів про новий завод Tesla
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск розповів про новий завод Tesla

На новому заводі Tesla буде вироблятися електричний пікап Cybertruck

23 липня 2020, 12:51
Поділіться публікацією:

Tesla перебирається Техас, щоб побудувати свій найбільший автовиробничий завод. Про це заявив генеральний директор компанії Ілон Маск під час оголошення результатів другого кварталу з виробництва електромобілів. Маск сказав, що вже ведуться роботи по створенню ділянки площею 2100 акрів. Про це повідомляє видання CBS News.

Ілон Маск розповів про новий завод Tesla

За даними Associated Press, фабрика буде розташована в окрузі Тревіс, недалеко від Остіна, і на ній буде працювати не менше 5000 осіб з мінімальною заробітною платою 15 доларів на годину. Tesla повідомляє, що інвестує 1,1 мільярда доларів. Маск описав нову гігафабрику як "екологічний рай" на річці Колорадо, який буде  мати набережну, велосипедну і пішохідну доріжки. За його словами, завод буде відкритий для відвідувачів.

Компанія буде використовувати завод для створення свого нового пікапа Cybertruck, а також маленького позашляховика Model Y. Маск заявив, що Tesla буде виробляти багато автомобілів у "довгостроковій перспективі". На сайті автовиробника повідомляється, що виробництво Cybertruck почнеться в кінці 2021 року.

Як повідомляло видання "Коментарі", Tesla більше не отримає субсидій від американської влади.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини