Головна Новини HI-tech авто Tesla більше не отримає субсидій від американської влади
commentss НОВИНИ Всі новини

Tesla більше не отримає субсидій від американської влади

Ілон Маск розповів про скасування федеральних податкових субсидій для Tesla

30 червня 2020, 13:37
Поділіться публікацією:

Генеральний директор Tesla Ілон Маск заявив, що американський виробник автомобілів Tesla припинив отримувати федеральні податкові субсидії.

Tesla більше не отримає субсидій від американської влади

"До речі, Tesla фактично отримує найменші субсидії будь-якого автовиробника в США. Федеральний податковий кредит застосовується до інших автовиробників, але вже не Tesla", — написав Маск в Twitter.

Як вже повідомлялося раніше, за даними опитування, проведеного американською компанією J. D. Power, котра займається аналітикою даних та аналізом споживчих даних, на початку тижня автомобілі Tesla були оцінені як найгірші за якістю. Tesla, який вважається лідером в автомобільній промисловості, показав найгірші результати серед 32 брендів. У його транспортних засобів було 250 проблем (на 100 машин), тоді як в середньому їх було 166.

Тим часом компанія Tesla досягла рекордно високого рівня продажів своїх моделей, виготовлених у Китаї, в травні, всього через п'ять місяців після того, як компанія почала виробляти пристрої на Gigafactory 3 в Шанхаї.

Нагадаємо, що Tesla була заснована в 2003 році Ілоном Маском і з тих пір стала дітищем електромобілів, які виробляють доступні і практичні автомобілі з батарейним живленням.

Як повідомляло видання "Коментарі", Tesla незабаром може відкрити ще один завод в США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини