Головна Новини HI-tech інтернет Змія або банани: оптична ілюзія на фото спантеличила мережу
commentss НОВИНИ Всі новини

Змія або банани: оптична ілюзія на фото спантеличила мережу

На перший погляд здається, що на знімку зображена гроно бананів

7 червня 2021, 17:09
Поділіться публікацією:

Фотографія, на якій зображена яскраво-жовта змія, здалася користувачам Мережі не такою вже й однозначною. Так, на перший погляд, можно подумати, що на фото зображено гроно стиглих бананів, пише видання OBOZREVATEL.

Змія або банани: оптична ілюзія на фото спантеличила мережу

Змія або банани: оптична ілюзія на фото спантеличила мережу - фото з відкритих джерел

Відзначається, що оптичну ілюзію розмістили користувачі розважального порталу Reddit 33Fanste33, підписавши знімок: "Заборонений банан".

Фотографія відразу ж викликала безліч емоцій і коментарів серед інтернет-користувачів: "Небезпечний банан", "Ні, спасибі!", "Милий банан", — пишуть під публікацією юзери.

Змія або банани: оптична ілюзія на фото спантеличила мережу - фото 2

Нагадаємо, що напередодні Інтернет-користувач під ніком MK24ever опублікував на Reddit знімок дівчини, яка нібито зникає. Це фото спантеличило і змусило поламати голову сотню користувачів. На знімку дівчинка в рожевому топі тримає іграшку в руках. Спочатку не зрозуміло, де її ноги. Візуально створюється відчуття, що ноги і тулуб дівчинки нижче талії нібито знаходяться під землею. За короткий час фото зібрало понад 69 000 лайків і більше однієї тисячі коментарів, в яких люди просто благали пояснити, в чому фішка. Читайте детальніше у матеріалі. 

Також інтернет-видання "Коментарі" раніше повідомляло, що компанія Google здивувала користувачів своїм новим додатком, який може виявляти шкірні захворювання за допомогою камери. Крім того, додаток може визначати стан шкіри, волосся або нігтів з фото. Щоб виконати вищевказані завдання, програма використовує штучний інтелект. Поки додаток недоступний для населення. Однак до кінця 2021 програму планують запустити в тестовому режимі.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини