Головна Новини HI-tech інтернет YouTube запустить "метавсесвіт" вже до кінця цього року
commentss НОВИНИ Всі новини

YouTube запустить "метавсесвіт" вже до кінця цього року

Також YouTube обіцяє дозволити авторам відео заробляти, використовуючи блокчейн і NFT

11 лютого 2022, 18:23
Поділіться публікацією:

На платформі YouTube вже цього року буде діяти "метавсесвіт". В першу чергу це стосуватиметься відеоігор, які стануть більш "живими". Про це повідомило керівництво компанії, передає видання "Медуза".

YouTube запустить "метавсесвіт" вже до кінця цього року

YouTube метавсесвіт. Фото з відкритих джерел

"Це тільки початок, але нам не терпиться побачити, як ми зможемо перетворити ці віртуальні світи на реальність для глядачів", — сказав глава відділу контролю виробництва Youtube Ніл Мохан.

Також в YouTube анонсували ряд інших змін на платформі: спільні прямі трансляції, які зможуть вести одразу кілька користувачів, можливість фільтрувати і сортувати коментарі, прив’язуючись до певного моменту на відео, користувачі зможуть перемотувати відео під час трансляції на телевізорі за допомогою свого смартфона, придбання спонсорства на каналі для інших глядачів впродовж трансляцію.

Для "ютуберів" платформа додасть нові можливості для заробітку, запровадивши використання технологій блокчейну та NFT.

Також серед планів YouTube на 2022 рік, запустити майданчик для торгівлі, з можливістю продавати товари на платформі. Цю функцію уже тестують з листопада минулого року. 

Нагадаємо, раніше "Коментарі" писали про те, що YouTube видалив і заблокував ряд каналів з Донецької та Луганської областей.

Також "Коментарі"  повідомляли, що показники YouTube стрімко зростають: платформа планує випередити Netflix у 2022 роціОстаннім часом YouTube настільки зріс, що 2022 рік може стати роком, коли він замінить Netflix як найбільший стрімінговий сервіс.

Читайте також: 10 мільярдів переглядів: яке відео стало самим популярним за всю історію YouTube






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини