Головна Новини HI-tech інтернет Youtube проти Tik-tok: скільки грошей відеохостинг приготував для авторів коротких відео
commentss НОВИНИ Всі новини

Youtube проти Tik-tok: скільки грошей відеохостинг приготував для авторів коротких відео

Youtube скоро запустить грошовий фонд для авторів відео до 60 секунд

14 травня 2021, 10:39
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Популярний відеохостинг Youtube незабаром почне платити авторам коротких відео. Так, компанія починає створення власного фонду для матеріального заохочення для користувачів, які будуть створювати створювати кількасекундні відео на кшталт тих, які записують в соціальній мережі Tik-tok. Таким чином, дочірня компанія Google хоче переманити частину користувачів з популярної соціальної мережі, для цих цілей і був створений "Youtube Shorts" та зараз и новий грошовий фонд.

Youtube проти Tik-tok: скільки грошей відеохостинг приготував для авторів коротких відео

YouTube Shorts - фото: з відкритих джерел

Компанія оголосила, що на даний момент їх фонд матеріальних заохочень становитиме сто мільйонів доларів. Він почне свою роботу найближчим часом, а гроші будуть виплачувати авторам протягом року. Як заявляє керівництво відеохостингу, це стане лише першим кроком у побудові довгострокової системи по монетизації таких відео.

Відомо, що на плату за свої відео, може буде розраховувати абсолютно кожен користувач. Достатньо лише дотримуватися правил майданчики і створювати цікавий і популярний у глядачів контент.

Для довідки: Нещодавно американська компанія Youtube оголосила про запуск в США, а потім і в Індії, нової функції для свого відеохостингу під назвою "YouTube Shorts". Там автори зможуть ділиться своїми відео тривалістю до 60 секунд, а при бажанні ролик може складатися з декількох фрагментів відео.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Youtube заблокував телеканали NewsOne, Zik і 112 Україна, а також про те, що в YouTube розповіли, що дивилися українці від початку пандемії коронавирусу.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини