Головна Новини HI-tech інтернет В YouTube розповіли, що дивилися українці від початку пандемії коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

В YouTube розповіли, що дивилися українці від початку пандемії коронавірусу

З березня 2020 року, кожен українець в середньому щодня переглядав понад 55 хвилин контенту на YouTube

25 березня 2021, 09:19
Поділіться публікацією:

З часів початку пандемії коронавірусу в країні, протягом останнього року, кількість українських каналів на YouTube з більш ніж 100 тисячами підписників зросла на 35%, а каналів з більш ніж мільйоном фоловерів — на 45%. Про це свідчать дані, оприлюднені в офіційному блозі відеохостингу, передає hromadske.

В YouTube розповіли, що дивилися українці від початку пандемії коронавірусу

В YouTube розповіли, що дивились українці від початку пандемії коронавірус - фото з відкритих джерел у

Наприклад, в грудні минулого року освітні відеоролики (зокрема, фізика, математика, хімія), українці дивилися вдвічі активніше, ніж в 2019 році. Також повідомляється про зростання зацікавленості серед українців в локальному туристичному контенті — відео про походи й рафтинг переглядали на 80% більше. За даними джерела, на 50% минулого року зросли перегляди контенту, пов'язаного з риболовством.

З грудня 2020 року понад один мільярд користувачів YouTube по всьому світу переглядали канали авторів з України.

Нагадаємо, що американська компанія Google введе податок для авторів контенту на платформі YouTube. Нововведення почне діяти вже з червня цього року. Податок буде обчислюватися з того доходу, який отримали автори від перегляду відео.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що YouTube обмежив доступ до відео, які містять російський гімн, також хостинг заблокував можливість розміщувати матеріали, де виконують гімн. Він ставить на них позначку "сумнівний контент". Роскомнадзор направив в Google скаргу з вимогою зняти ці обмеження. У заяві говориться, що гімн є одним з державних символів Росії, і норми авторського права на нього не поширюються. Також російський регулятор закликав блогерів, які ведуть канали на YouTube, бути обачними та використовувати як  альтернативу вітчизняні ресурси.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини