Головна Новини HI-tech інтернет YouTube більше не буде надсилати повідомлення про нові відео на електронку
commentss НОВИНИ Всі новини

YouTube більше не буде надсилати повідомлення про нові відео на електронку

В YouTube розповіли, що під час експерименту з відключенням розсилки, користувачі не стали дивитися менше відео

10 серпня 2020, 01:50
Поділіться публікацією:

Відеосервіс YouTube з 13 серпня 2020 року відключить повідомлення про нові відео, прямі ефіри та прем'єри, які зараз приходять на електронну пошту. Про це пише vc.

YouTube більше не буде надсилати повідомлення про нові відео на електронку

Так, в компанії повідомляють, що листи з повідомленнями відкривають менше 0,1% тих, кому вони приходять. Разом з тим через розсилки електронні ящики часто переповнюються. Пресслужба YouTube зазначає, що після скасування розсилки користувачам повинно стати простіше звертати більше уваги на важливі листи.

Повідомлення користувачі будуть отримувати і далі в тому випадку, якщо в додатку YouTube і браузері Chrome вони будуть включені. Компанія повідомляє, що тепер буде відправляти користувачам тільки важливі листи.

Раніше "Коментарі" писали, що YouTube Kids до 31 серпня випустить понад 100 дитячих фільмів і шоу в рамках проєкту платформи "Після школи". У своїй заяві Дон Андерсон, глава сімейного та навчального партнерства YouTube, пояснив, що компанія хоче допомогти батькам, які змушені поєднувати роботу вдома і виховання дітей через карантин, викликаного пандемією коронавірусу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини