Головна Новини HI-tech інтернет В Instagram і Facebook користувачам можна буде приховувати лайки
commentss НОВИНИ Всі новини

В Instagram і Facebook користувачам можна буде приховувати лайки

В оновлених версіях Instagram і Facebook можна буде приховати кількість позначок "Подобається"

27 травня 2021, 08:22
Поділіться публікацією:

В черговому оновленні Instagram та Facebook можна буде приховувати лічильник лайків. Так користувач може залишити в таємниці інформацію про кількість вподобань на його постах. Повідомили про це в прес-релізі Facebook.

В Instagram і Facebook користувачам можна буде приховувати лайки

В Instagram і Facebook можна буде приховувати кількість лайків. Фото: inttershop.com

Компанія вирішила піти на такий крок, щоб люди зосередилися на фотографіях і відео, якими вони діляться, а не на тому, скільки лайків вони набирають.

Приховати лайки користувачу Instagram можна буде в новому розділі "Пости" в налаштуваннях. Також приховувати інформацію про вподобання можна буде перед публікацією кожного окремого поста.

Така ж функція через кілька тижнів повинна з'явитися і на Facebook.

Варто нагадати, що робота над приховуванням лічильника лайків розпочалася ще у 2019 році. Тоді Instagram почав в тестовому режимі приховувати кількість лайків у постах окремих користувачів. Цього разу компанія розширила програму тестування.

Розробники даного оновлення переконані, що дана функція може допомогти людям зменшити тиск, який ті відчувають, турбуючись про соціальне схвалення у вигляді кількості позначок "Подобається".

Нагадаємо, що американська компанія Apple випустила оновлення для своєї операційної системи iOS для планшетів і смартфонів. Нова iOS 14.6 привнесла в систему безліч змін, а також виправила деякі помилки попередніх версій. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також раніше американська компанія Microsoft заявила, що хоче зробити свій новий браузер Edge найпродуктивнішим. Так, у мережі з'явилася інформація про те, що Microsoft вже найближчим часом хоче оновити свій браузер. Зміни для Edge будуть включені в оновлення для операційної системи Windows 10. Воно стане доступним для завантаження вже на цьому тижні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини