Головна Новини HI-tech технології Microsoft скоро істотно змінить свій браузер Edge: що додадуть
commentss НОВИНИ Всі новини

Microsoft скоро істотно змінить свій браузер Edge: що додадуть

Microsoft змінить свій Edge в найближчому оновленні для Windows

26 травня 2021, 15:17
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Американська компанія Microsoft заявила, що хоче зробити свій новий браузер Edge найпродуктивнішим.

Microsoft скоро істотно змінить свій браузер Edge: що додадуть

Microsoft оновить Edge. Фото з відкритих джерел

Так, у мережі з'явилася інформація про те, що Microsoft вже найближчим часом хоче оновити свій браузер. Зміни для Edge будуть включені в оновлення для операційної системи Windows 10. Воно стане доступним для завантаження вже на цьому тижні.

Edge повинен отримати кілька нових функцій, які суттєво поліпшать його роботу. Наприклад, нова можливість під назвою "Сплячі вкладки" буде збільшувати його продуктивність внаслідок звільнення системних ресурсів. У компанії стверджують, що зниження використання оперативної пам'яті буде досягати 82%.

Також у браузер додадуть функцію "Прискорення запуску", яка дозволить деяким процесам браузера постійно працювати у фоновому режимі. Це дозволить програмі набагато швидше запускатися, тому що їй не доведеться запускати усі свої процеси кожного раз заново.

Для довідки: Нещодавно Microsoft розповіла про те, що припиняє підтримку свого застарілого браузера Internet Explorer. Повне припинення підтримки планується вже в наступному році. Тепер компанія буде зосереджувати усі сили тільки на своєму новому Edge. Однак старий браузер буде присутній у новинці у вигляді окремого режиму "Internet Explorer", який буде допомагати відкривати застарілі сайти та додатки.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Google створив додаток для виявлення шкірних захворювань. А також інформувало про те, що Apple випустила оновлення для iOS.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Программист IOT

26 травня 2021, 14:42

добавьте поддержку ActiveX


Новини