Головна Новини HI-tech інтернет У 2021 TikTok став популярнішим за Google
commentss НОВИНИ Всі новини

У 2021 TikTok став популярнішим за Google

Ще торік TikTok посідав лише сьому сходинку рейтингу найпопулярніших сайтів у світі

23 грудня 2021, 15:55
Поділіться публікацією:

У 2021 році рейтинг найпопулярніших сайтів, ресурсів та соціальних мереж у світі неочікувано очолив TikTok, який ще торік не подавав таких надій. Даний рейтинг оприлюднили у компанії Cloudflare, повідомляє The Wall Street Journal.

У 2021 TikTok став популярнішим за Google

TikTok. Фото з відкритих джерел

Для порівняння, минулого року на першому місці був Google, а TikTok лише на сьомому.

Щоб скласти свій рейтинг, Cloudflare використовував дані про глобальні моделі інтернет-трафіку, включаючи використання додатків або коли людина відвідує сайт у веб-браузері.

Популярна мережа коротких вірусних відео у 2021 обігнала таких акул бізнесу, як Google, Facebook, Microsoft, Apple, Amazon,  Netflix, YouTube, Twitter і месенджер WhatsApp. А Instagram узагалі не потрапив у 10-ку рейтингу.

Такий успіх, на думку експертів, став можливим завдяки секретному алгоритму, який так підбирає відео, що користувачі залипають у мережі на довго.

"Як і інші сайти соціальних мереж, TikTok має свою темну сторону. Алгоритми програми для обміну відео можуть спонукати неповнолітніх до перегляду відео про секс, наркотики та розлади харчової поведінки,"-  пише видання.

За словами аналітиків, приріст користувачів у TikTokу 2020 році становив 59,8%, а у 2021 — 40,8%, що дало йому можливість вибороти лідируючі позиції. Нині за підрахунками спеціалістів, 60% аудиторії TikTokу — це люді віком від 18 до 35 років.  В Україні цим сайтом користується більше 5 мільйонів українців.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" писали про те, що у Telegram з'явиться нова корисна функція: як приховати спойлери у листуванні (ВІДЕО)




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини