Головна Новини HI-tech технології У Telegram з'явиться нова корисна функція: як приховати спойлери у листуванні (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Telegram з'явиться нова корисна функція: як приховати спойлери у листуванні (ВІДЕО)

У Telegram можуть додати в месенджер захист від спойлерів

22 грудня 2021, 17:00
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Розробники популярного месенджера Telegram додадуть нову функцію у свою програму. Про це пише видання Android Police.

У Telegram з'явиться нова корисна функція: як приховати спойлери у листуванні (ВІДЕО)

Telegram. Фото: Pixabay

У матеріалі вказується, що в Мережі з'явилася інформація про те, що розробники Telegram можуть додати до месенджера захист від спойлерів.

Повідомляється, що завдяки новій нагоді у користувачів з'явиться можливість помічати частину тексту, яку деякі користувачі можуть не хотіти бачити. Якщо перед відправкою відзначити потрібний фрагмент тексту за допомогою цієї функції, то він перетвориться на нерозбірливе піксельне зображення.

У тих, хто не боїться спойлерів, буде можливість для читання вихідного тексту. Для цього їм потрібно просто натиснути на нього.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що у месенджері WhatsApp з'явилася нова корисна функція. Завдяки їй користувачі месенджера WhatsApp можуть прослуховувати свої аудіоповідомлення перед відправкою. Стало відомо, як саме працюватиме нова можливість. Докладніше про це читайте в нашій статті. 

Також сайт "Коментарі" писав про те, що на Google-картах побачили "невидиме". Один із користувачів відомого форуму опублікував скріншот із карт Google. Повідомляється, що на ньому зображено американського бомбардувальника-невидимку під назвою Northrop B-2 Spirit. У цей момент літальний апарат пролітав над штатом Міссурі (США). Зазначається, що швидкість літака була настільки великою, що навіть не зміг залишитися у "фокусі". Крім фотографії користувач також залишив координати, завдяки яким будь-хто може знайти невидимку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини