Головна Новини HI-tech інтернет Шість корисних функцій браузера Google Chrome, про які мало хто знає
commentss НОВИНИ Всі новини

Шість корисних функцій браузера Google Chrome, про які мало хто знає

Ці функції полегшать та покращать роботу з комп'ютером та іншими пристроями

16 березня 2021, 11:40
Поділіться публікацією:

Ми часто користуємося браузером Google Chrome, проте навіть не здогадуємося про все, на що він здатний. Проте маловідомі функції неабияк можуть полегшити життя, зберегти наші дані та спростити роботу за комп'ютером.

Шість корисних функцій браузера Google Chrome, про які мало хто знає

Google Chrome: перелік корисних функцій про які мало хто знає. Фото: keddr.com

1. Навіть, якщо у вас на комп'ютері немає програвача музики чи відео, ви можете переглянути матеріал в браузері. Для цього потрібно просто перетягнути документ в нову вкладку.

2. Інколи буває так, що ви передаєте свій пристрій в користування іншій людині. Щоб зберегти свої вподобання та історію пошукових запитів, рекомендується вмикати гостьовий режим. Завдяки цій функції ваша особиста інформація і надалі залишатиметься особистою. Гостьовий режим знаходиться в правому верхньому куті.

3. Ви можете безперервно переглядати вкладку з того місця, на якому ви зупинилися. Щоб активувати функцію, варто зайти в меню браузера, обрати пункт "Налаштування" і натиснути "Продовжити з того місця, де ви зупинилися".

4. В браузері можна змінювати тему під свій смак та настрій. Це також робиться через пункт "Налаштування".

5. В останній версії браузера цікаві сайти та посилання можна відправляти на свої інші пристрої — планшет, телефон, ноутбук і т.д. Для цього треба натиснути по URL-адресі у верхньому рядку правою кнопкою миші. Далі з'явиться пункт "Відправити на ваші пристрої" ви вже обираєте, на який гаджет відправити посилання. Проте надсилати таким чином можна тільки на пристрої, де встановлено браузер Chrome і введено ваш обліковий запис Google.

6. В браузері можна групувати вкладки з використанням різних кольорів і міток. Ця функція також доступна тільки в оновленому Chrome. Варто лише натиснути правою кнопкою миші по будь-якій відкритій вкладці й вибрати "Додати вкладку в нову групу".

Також сайт "Коментарі" рекомендує прочитати, які дані краще не зберігати на смартфоні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини