Головна Новини HI-tech інтернет Павло Дуров пригрозив і видалив російський пропагандистський канал
commentss НОВИНИ Всі новини

Павло Дуров пригрозив і видалив російський пропагандистський канал

Telegram заблокував деякі канали у своєму сервісі

24 вересня 2022, 18:54
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Засновник месенджера Telegram Павло Дуров повідомив, що буде видаляти канали зі свого продукту, які порушують його правила. Про це він повідомив на своїй офіційній сторінці в месенджері Telegram.

Павло Дуров пригрозив і видалив російський пропагандистський канал

Павло Дуров пригрозив і видалив російський пропагандистський канал. Фото з відкритих джерел

Перші повідомлення про блокування певних каналів у Telegram почали з’являтись 23 вересня, тоді за наказом компанії Apple. Для користувачів iPhone/iPad було заблоковано доступ до кількох каналів з чисельністю понад 80 тис. осіб. Також Дуров повідомляє, що адміністратори різних Telegram спільнот отримали попередження від команди месенджера, що вони порушують правила компанії Apple.

Дуров пише, що це серйозне попередження, адже тепер у нових версіях месенджера в App Store і Google Play буде заблокований доступ до їх спільнот. Цікаво, що Дуров наголосив, якщо завантажити програму з офіційного сайту, то доступ до заблокованих Telegram спільнот буде можливий.

Хоча, власник Telegram також попередив про те, що і сам застосунок може заблокувати і видалити спільноти. Як приклад Дуров говорить, що 23 вересня вже було видалено одну російськомовну спільноту з застосунку, адже там були заклики до вбивства людей.

Цікаво, що власника каналу попередили про те, що він порушує правила месенджера Telegram, але той проігнорував ці попередження, за що і отримав суворе покарання. Сервіс Telegram видалив канал порушника.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в сервіс "Дія" отримав можливість реєструвати українців на одній з найбільших криптовалютних бірж світу.

Також "Коментарі" писали про ув'язнення для чоловіка — він може отримати 40 тис. років в'язниці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини