Головна Новини HI-tech технології Тепер зареєструватись на криптобіржі Binance можна через сервіс "Дія"
commentss НОВИНИ Всі новини

Тепер зареєструватись на криптобіржі Binance можна через сервіс "Дія"

Українці можуть зареєструватись та верифікуватись на Binance через сервіс "Дія"

23 вересня 2022, 23:33
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Тепер реєстрацію на криптобіржі Binance можна пройти за допомогою українського застосунку "Дія". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Telegram канал сервіс державних послуг "Дія".

Тепер зареєструватись на криптобіржі Binance можна через сервіс "Дія"

Тепер зареєструватись на криптобіржі Binance можна через сервіс "Дія". Фото з відкритих джерел

Українська Мінцифри продовжує розвивати застосунок "Дія" та додавати усе нові можливості для українців. Останнє нововведення було анонсовано 22 вересня, коли повідомили, що тепер можна пройти авторизацію через державну програму.

Зазвичай реєстрація на майданчиках для обміну чи купівлі криптовалюти потребує суворої та довгої процедури верифікації. Потрібно заповнити детальну анкету, зробити фото власних документів та чекати на перевірку і підтвердження від біржі.

Як стверджують у Telegram каналі "Дія" користувачі зможуть зареєструватись та пройти верифікацію особи усього за кілька кліків, що дозволить громадянам України швидко вийти на ринок криптовалютних грошей.

Окрім цього, такий метод реєстрації дозволяє зняти обмеження щодо виведення коштів з біржі Binance.

Більше детальну інформацію про реєстрацію на біржі Binance через застосунок "Дія" можна переглянути у повідомлені нижче:

Ця послуга дійсна тільки для не зареєстрованих користувачів біржі Binance. Для тих хто має акаунт на Binance потрібно зачекати на оновлення державного застосунку.

Binance — одна з найбільших і найвідоміших криптовалютних бірж у світі. Binance почала свою роботу з 2017 року. Фондова біржа спочатку базувалася в Шанхаї, але через кілька переїздів опинилась на Кайманах. За останні кілька років фондова біржа зайняла провідні позиції на ринку криптовалют, щодня обробляючи багатомільярдні обсяги операцій.

У неї є своя криптовалюта — BNB, або Binance Coin. Біржі Binance здобула популярність серед користувачів через значну кількість криптовалют і токенів. 

Раніше "Коментарі" повідомляли, що на участь у державній програмі IT Generation, яка спонсорується Binance було подано понад 200 тис. заяв.

Також "Коментарі" писали, що відбулись значні зміни у криптовалюті Ethereum.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/diia_gov
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини