Головна Новини HI-tech інтернет Новий інструмент Instagram: чому пропонують створити другий обліковий запис
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий інструмент Instagram: чому пропонують створити другий обліковий запис

Сповіщення в програмі закликає користувачів «спробувати новий обліковий запис»

6 грудня 2021, 18:02
Поділіться публікацією:

Протягом минулого року Instagram розмістив спливаюче вікно в соцмережі, яке заохочує користувачів "спробувати новий обліковий запис". У повідомленні сказано, що це допоможе людям "йти в ногу з меншою групою друзів" і легше досліджувати їхні інтереси. Про це повідомляє Fox News.

Новий інструмент Instagram: чому пропонують створити другий обліковий запис

Instagram - фото з відкритих джерел

Спливаюче вікно демонструється для користувачів одного облікового запису, коли вони довго натискають піктограму профілю внизу свого каналу або торкаються імені користувача свого профілю. Звідти кількома натисканнями вони можуть створити другий обліковий запис, не виходячи з існуючого.

Користувачі мають вибір, чи пов’язувати облікові записи — розглядаючи другий обліковий запис як розширення свого першого — або як абсолютно окремий обліковий запис із власним логіном. Про це повідомила Крістін Пай, речниця Instagram. Якщо два облікові записи не пов’язані, користувач може видалити один без впливу на інший.

Від Силіконової долини до Вашингтона переваги та недоліки соціальних мереж є предметом багатьох дискусій. Якщо соціальні мережі, зокрема Instagram, можна звинувачувати в підвищенні тривожності та депресії, то другий обліковий запис покращить чи погіршить ситуацію? І чи легше створити другий обліковий запис, ніж намагатися очистити сторінку від зовсім незнайомих людей, давно забутих інтересів і реклами, яка для вас нічого не означає?

За словами Пай, користувачі соціальних мереж кажуть, що цей крок є реакцією на те, що користувачі змінюють спосіб взаємодії в Інтернеті — від публічних публікацій, які хочуть подобатися, до більш приватних обговорень серед більш згуртованих груп. І вони кажуть, що Instagram і Meta отримують вигоду, збільшуючи зацікавленість серед людей, які могли стати апатичними до мережі.

Як повідомляли раніше "Коментарі", тепер Instagram ідентифікуватиме своїх користувачів за допомогою відео-селфі. Нові заходи будуть спрямовані на боротьбу із ботами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини