Головна Новини HI-tech технології Instagram перевірятиме користувачів за допомогою відео-селфі
commentss НОВИНИ Всі новини

Instagram перевірятиме користувачів за допомогою відео-селфі

Нові заходи будуть спрямовані на боротьбу з ботами у Instagram

17 листопада 2021, 18:16
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Розробники популярної соціальної мережі Instagram додали нову функцію у свій додаток. Про це повідомляє видання The Verge.

Instagram перевірятиме користувачів за допомогою відео-селфі

Instagram - фото з відкритих джерел

Як стало відомо, тепер соцмережа ідентифікуватиме своїх користувачів за допомогою відео-селфі. Як зазначається у статті, нові заходи будуть спрямовані на боротьбу із ботами.

Розробники розповіли, що перевірка користувача відбуватиметься лише в тому випадку, якщо за його обліковим записом була помічена "підозріла активність". Наприклад, якщо користувач підписався на велику кількість сторінок за невеликий проміжок часу або швидко поставив багато лайків.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що американська компанія Google оновила один зі своїх додатків. Тепер у програмі "Мистецтво і культура" користувачі зможуть шукати двійників своїх домашніх тварин на витворах мистецтва. Для того, щоб почати пошук, потрібно буде зробити фотографію вихованця або завантажити знімок з галереї, а потім натиснути на "пошук". Через деякий час додаток підбере кілька зображень, в яких буде знаходитись інформація про експонат.

Також сайт "Коментарі" поінформував, що Google дозволить неповнолітнім користувачам видаляти власні фотографії з результатів пошуку. Скористатися новою можливістю зможе будь-яка особа, яка не досягла 18-річчя або її батьки. Для видалення фото необхідно буде заповнити анкету і надіслати її на розгляд співробітникам компанії. Після чого потрібне зображення буде повністю видалено із системи і не відображатиметься в жодній функції пошуку. Докладно про це читайте в нашому матеріалі. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини