Головна Новини HI-tech інтернет На Google Maps знайшли загадкові знаки: невідомо, що вони означають
commentss НОВИНИ Всі новини

На Google Maps знайшли загадкові знаки: невідомо, що вони означають

На картах від Google виявили знаки схожі на QR-код.

2 липня 2023, 16:00 comments1550
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

На картах від Google періодично знаходять дивні речі. Цього разу користувачів зацікавили дивні символи схожі на QR-код, які помітили у гирлі річки Іст-Ривер поблизу Нью-Йорку. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання The Mirror.

На Google Maps знайшли загадкові знаки: невідомо, що вони означають

На Google Maps знайшли загадкові знаки. Фото з відкритих джерел

Користувачі в соціальній мережі Reddit кілька днів цікавляться дивними знаками. Щоб їх виявити потрібно зробити кілька кроків. Перш за все необхідно перейти до локації 40.70149876343175, -74.00093199289718, а потім вибрати вид із супутника. Щоб можна було помітити загадкові знаки, необхідно натиснути на жовтого чоловічка, який використовується для перегляду вулиць та протягти його до гирла річки Іст-Ривер. В певний момент виникають характерні крапки схожі на знак QR-коду.

На Google Maps знайшли загадкові знаки: невідомо, що вони означають - фото 2

Деякі користувачі Reddit припускають, що це може бути "секретне повідомлення", яке залишила компанія Google. Попри спроби відскакувати QR-код на картах від Google користувачам це не вдалось зробити. Інші ж вказують на можливу помилку в кодуванні при створенні Google Maps, які створили характерний знак подібний до QR-коду.

Нагадаємо, що Google Maps були запущені компанією Google Maps у 2005 році, як сервіс, що "допомагає людям дістатися з пункту А в пункт Б". Картами від технологічного гіганта користується понад один мільярд людей у всьому світі щомісячно.

Раніше портал "Коментарі" писав, що ChatGPT зламав Windows. Штучний інтелект видав правильні ключі для активації популярної операційної системи.

Також "Коментарі" повідомляли про американського мільярдера Ілона Маска, який оголосив, що користувачі Twitter зможуть переглядати обмежену кількість дописів за добу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини