Головна Новини HI-tech інтернет Маск вводить обмеження для переглядів у Twitter
commentss НОВИНИ Всі новини

Маск вводить обмеження для переглядів у Twitter

Американський мільярдер Ілон Маск оголосив, що користувачі Twitter зможуть переглядати обмежену кількість дописів за добу.

2 липня 2023, 09:05
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Маск вводить обмеження для переглядів у Twitter

Ілон Маск. Фото з відкритих джерел

Власник Twitter Ілон Маск повідомив про нові обмеження для користувачів соціальної мережі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на твіт американського бізнесмена.

Ілон Маск сповістив, що користувачі Twitter зіткнуться з обмеженнями по переглядах у цій соціальній мережі. Нові та неперевірені облікові записи можуть переглянути до 300 дописів на день у соціальній мережі. Непідтвердженні користувачі мають ліміт у 600 твітів, а підтверджені можуть переглядати 6 тис. дописів у Twitter.

Маск пояснює таке рішення небезпечним та великим збиранням інформації у соціальній мережі.

"Щоб усунути екстремальний рівень збирання даних і маніпулювання системою, ми застосували тимчасові обмеження", — написав Ілон Маск.

Через годину після оголошення про обмеження Маск сповістив про нові зміни у кількості переглядів для різних груп. Таким чином перегляд твітів для верифікованих акаунтів Twitter зросла до 8 тис. Користувачі з неперевіреними сторінками у соціальній мережі мають змогу дивитись 800 дописів, а нові непідтверджені облікові записи зможуть переглядати до 400 твітів на день.

Згодом Маск оновив інформацію про ліміти: 10 тис., 1000 та 500 відповідно.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Ілон Маск кинув виклик Цукербергу на бій у клітці. Власник Facebook та Instagram прийняв виклик Маска та запитав на якому майданчику пройде бій.

Також "Коментарі" писали, що Ілон Маск підтримав американського ведучого який стверджує, що Україна підірвала ГЕС. Звільнений ведучий з телеканалу FOX News почав поширювати проросійські наративи в американському інфопросторі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини