Головна Новини HI-tech інтернет Марк Цукерберг написав у Twitter вперше за 11 років: що у дописі
commentss НОВИНИ Всі новини

Марк Цукерберг написав у Twitter вперше за 11 років: що у дописі

Власник Facebook та Instagram опублікував допис у Twitter. Ним виявився популярний мем. Що це означає.

6 липня 2023, 15:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Засновник Facebook Марк Цукерберг вперше опублікував допис на Twitter за останні 11 років. Це виявився популярний мем, де дві Людини-павука вказують один на одного. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter Цукерберга.

Марк Цукерберг написав у Twitter вперше за 11 років: що у дописі

Марк Цукерберг. Фото з відкритих джерел

Власник компанії Meta, яка володіє такими соціальними мережами як Facebook та Instagram зробив перший допис у Twitter, який опублікував 6 липня. Попередній його твіт у цій соціальній мережі вказано 18 січня 2012 року. Цукерберг запостив мем, де дві Людини-павука вказують один на одного.

Поясненням цього допису є те, що Марк Цукерберг відкрив ще одну соціальну мережу під назвою Threads, яка виявилась дуже подібною до Twitter. Соцмережа має мінімалістичний дизайн і у ній можна писати короткі повідомлення та завантажувати відео не більше 5 хв.

Перші 5 млн користувачів нова соціальна мережа набрала за 4 години. А для позначки у 10 млн людей їй знадобилось 7 годин. Наразі у Threads реєструється близько одного мільйона користувачів щогодини.

Марк Цукерберг вирішив створити Threads після багатьох скарг на нового власника Twitter Ілона Маска, який вводить нові зміни у соцмережу, що не подобається її користувачам. Зокрема це стосується верифікації акаунтів та ліміти на перегляди твітів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Ілон Маск кинув виклик Цукербергу на бій у клітці: останній дав згоду.

Також "Коментарі" писав про те, що Ілон Маск найняв на роботу 14-річного генія. Він буде працювати програмістом у одному з відділів компанії SpaceX, що відправляє ракети у космос.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини