Головна Новини HI-tech інтернет Instagram і Facebook пояснили, чому сьогодні так глючать
commentss НОВИНИ Всі новини

Instagram і Facebook пояснили, чому сьогодні так глючать

Веб-сайт відстеження збоїв Downdetector.com показав, що отримано понад 1800 повідомлень, в яких люди повідомляють про проблеми з Messenger, і близько 350 скарг від користувачів Instagram

10 грудня 2020, 15:22
Поділіться публікацією:

Компанія Facebook заявила в четвер, 10 грудня, що деякі користувачі стикаються з проблемами при відправці повідомлень в Messenger і Instagram. Про це пише Reuters.

Instagram і Facebook пояснили, чому сьогодні так глючать

Facebook и Instagram

"Ми працюємо над тим, щоб якомога швидше повернути все в норму", — сказав представник компанії.

Веб-сайт відстеження збоїв Downdetector.com показав, що отримано понад 1800 повідомлень, в яких люди говорять про проблеми з Messenger, і близько 350 скарг від користувачів Instagram.

Нагадаємо, вчора Федеральна торгова комісія США і майже всі штати США подали позови проти Facebook, заявивши, що компанія використовує стратегію "купи або похорони", щоб "схопити" дрібних конкурентів і тримати їх у страху. У заяві FTC мовиться, що відомство буде домагатися судової заборони, в тому числі продажу Instagram і WhatsApp.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Німеччина виступила проти нової криптовалюти Facebook, назвавши її "вовком в овечій шкурі". Буде потрібно щось більше, ніж просто перейменування криптовалюти Facebook, щоб зникли побоювання регулюючих органів щодо запуску валюти в Німеччині і Європі, заявив міністр фінансів Німеччини Олаф Шольц.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини