Головна Новини HI-tech інтернет Ілон Маск змінить назву Twitter: відома майбутня назва соцмережі
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск змінить назву Twitter: відома майбутня назва соцмережі

Маск підтвердив, що в майбутньому змінить назву соцмережі Twitter

4 червня 2023, 11:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Американський мільярдер та власник популярної соціальної мережі Twitter Ілон Маск підтвердив, що збирається змінити назву для соціальної мережі Twitter. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на T(w)itter Daily News.

Ілон Маск змінить назву Twitter: відома майбутня назва соцмережі

Власник Twitter Ілон Маск. Фото з відкритих джерел

Видання, яке спеціалізується на новинах щодо Twitter повідомило, що Ілон Маск може змінити назву для соцмережі на коротку та лаконічну — X. У коментарях до публікації Ілон Маск підтвердив це, написавши, що це правда.

За словами Маска нова платформа, яка буде заснована на базі Twitter буде мати набагато більше різноманітних функцій. Серед відомих змін, які раніше озвучував та хотів додати Ілон Маск можна врахувати довгі повідомлення, відеодзвінки та інші фінансові послуги. Причиною зміни назви Маск пояснює тим, що Twitter є "неправильним брендом" для нових функцій.

На початку квітня стало відомо про компанію Twitter Inc, яка відповідала за функціонування соціальної мережі Twitter змінила назву на X Corp. Окрім того, Маск володіє доменом X.com, а одна з його найбільших компаній, яка спеціалізується на космічних польотах SpaceX має у своїй назві символ X. Ілон Маск заявляв, що в майбутньому планує створити платформу, яка буде не лише соцмережею, а стане "застосунком для всього".

Раніше портал "Коментарі" писав, що Маск назвав людину, яка ненавидить людство та хоче знищити цивілізацію.

Також "Коментарі" повідомляли, що після покупки Ілоном Маском соцмережі Twitter, вона різко знецінилась і тепер її вартість становить третину від тієї суми, яку заплатив американський мільярдер.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини