Головна Новини HI-tech інтернет Де краще розмістити Wi-Fi-роутер, щоб посилити сигнал
commentss НОВИНИ Всі новини

Де краще розмістити Wi-Fi-роутер, щоб посилити сигнал

Ці маленькі хитрощі допоможуть максимально збільшити швидкість домашнього інтернету

3 грудня 2020, 01:30 comments1925
Поділіться публікацією:

Спеціаліст з даного питання Сергій Кузьменко поділився, в якому місці вашої квартири повинен знаходитися роутер. Це допоможе максимально збільшити швидкість інтернету.

Де краще розмістити Wi-Fi-роутер, щоб посилити сигнал

Ноутбук. Фото: unsplash. Marcus List

Експерт пояснив, що нормальній роботі Wi-Fi-роутера можуть перешкоджати, наприклад, стіни. Саме тому краще всього розмістити пристрій в середині квартири. Що категорично не можна робити, так це ставити роутер на підлогу або затуляти його величезноми меблями.

Крім цього, не варто забувати і про правильну відстань пристрою від інших гаджетів. Маються на увазі мікрохвильовки, радіотелефони та інші електроприлади. Пояснюється це тим, що ці пристрої є джерелом радіочастотних шумів і магнітних полів, що може погано вплинути на роботу роутера. Сергій додав, що кухня — найгірше місце для його розташування.

Також важливо пам'ятати про те, що пристрій не можна ставити поруч з джерелами тепла, наприклад, радіатором опалення.

"Як і будь-який інший електроприлад, роутер під час своєї роботи генерує тепло, це нормальний процес". Необхідно залишити відкритими вентиляційні отвори на корпусі пристрою для його правильного охолодження", — говорить Кузьменко.

Сергій порадив людям, у яких досить велика площа квартири, задуматися про придбання повторювача бездротового сигналу (репитера). Цей пристрій створено для того, щоб розширити покриття Wi-Fi-сигналу в квартирі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які речі можна тримати поруч з Wi-Fi роутером. Сучасне життя важко уявити без інтернету, тому в кожному будинку є Wi-Fi роутер, який забезпечує нам доступ до мережі. Але мало хто замислюється про його шкідливий вплив.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини