Головна Новини HI-tech інтернет Чому на смартфоні на ніч необхідно вимикати інтернет
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому на смартфоні на ніч необхідно вимикати інтернет

Експерти розповіли, що на ніч бажано відключати на мобільному пристрої інтернет і пояснили чому

7 червня 2021, 13:10 comments64234
Поділіться публікацією:

Сучасне життя важко уявити без інтернету, адже в ньому ми проводимо більшість вільного часу. Однак експерти кажуть, що на ніч смартфон бажано відключати від мережі й назвали три основні причини такої дії.

Чому на смартфоні на ніч необхідно вимикати інтернет

Коли потрібно вимикати інтернет на смартфоні (фото з відкритих джерел)

Причина № 1 — Економія енергії акумулятора

Насамперед потрібно подумати про акумулятор свого ґаджета, особливо, якщо ви їм користуєтеся вже понад три роки. Якщо на смартфоні буде вночі працювати інтернет, то його заряд буде падати набагато швидше, ніж на новому пристрої. Це стосується і 4G, який "пожирає" заряд акумулятора.

Причина № 2 — Трафік

Іноді користувачі смартфонів стикаються з ситуаціями, коли мобільний інтернет використовується мало, але тарифні гігабайти вичерпуються дуже швидко. Причина може ховатися в оновленні мобільних додатків. Навіть коли ви не користуєтеся соціальними мережами та месенджерами, вони все одно працюють у фоновому режимі й використовують інтернет для передачі даних на сервер. Тому, вимикаючи на ніч інтернет, ви економите свої тарифні гігабайти.

Причина № 3 — Безпека смартфона

Експерти кажуть, що це одна з найважливіших причин, чому потрібно на ніч відключати смартфон від інтернету. Якщо він буде включений, то зловмисники за допомогою шкідливого програмного забезпечення зможуть отримати доступ до мобільного пристрою або заразити його вірусами, а також вкрасти ваші особисті дані.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що у своїх смартфонах більшість людей зберігає важливу особисту інформацію, не усвідомлюючи, наскільки вона може бути вразливою, особливо, коли на ґаджет встановлено десятки мобільних додатків. Експерт Салават Ханов розповів, як використовувати мобільні додатки, щоб захистити особисті дані від шахраїв.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Сергей

9 червня 2021, 13:20

Это полнейший бред.И такой же по всему сайту .Добавил в черный лист ,утомили в край.

Пупс

9 червня 2021, 09:58

Какая же помойка. Тупые копирайтеры плодят этот мусор, а гугл продвигает его.

Антон

9 червня 2021, 05:20

Даже не поленюсь написать комментарий - аффтар выпей йаду. Рубрика: советы из одноклассников

Сергей

8 червня 2021, 21:28

А что мешает злоумышленникам делать это днём?

Лего

8 червня 2021, 18:33

И на последок, как раз чип карточки 4G "жрет" на много меньше старых симок

Лего

8 червня 2021, 18:31

1 пункт - на зарядку ночью ставить нужно! И от головы подалтше убирать. 2 пункт - подключитесь к вафле и все. Если отключить, на утро можно словить прикол с тем что приложение которое нужно быстро открыть и работать будет требовать обновиться и вы потратите время. 3 пункт - БРЕД ПОЛНЫЙ, шанс словить reta у вас на много больше в местах с открытым вайфаем! П.С. ВЫ ЧЕ ТАМ УПОТРЕБЛЯЕТЕ РЕБЯТА ЭКСПЕРТЫ???

Юрий

8 червня 2021, 18:27

Бред, вот только для кого

Юрий

8 червня 2021, 18:27

Бред, и для кого это,

Лего

8 червня 2021, 18:21

Бредятина полная

V

8 червня 2021, 18:08

Вячеслав, 1

V

8 червня 2021, 18:07

Бред сивой кобылы. Когда будет возможность ставить диздлайк?

Вячеслав

8 червня 2021, 07:48

Что за фигню вы городите? Интернет отключать может ещё окна забить, и провода отрезать? У всех давно дома wı-fı. Его тоже отключать? Даже на судне хер знает в море, есть интернет wı-fı ,там тоже к чифу идти и говорить туши связь. Отписался из Гугл новостей удаче с фейковыми постами и дальше.

Володиир

8 червня 2021, 04:51

Все просто. Раніше Київстар чомусь завжди встигав зняти належну плату на пакет, не зважаючи чи підключено інтернет чи ні. Наразі маємо те, що вночі знімають 10 гривень згідно діючого тп. І Вам не вистачає на зняття коштів для повного тарифного плану, поповнюйте і тільки після цього примусово 477*202 можна замовити пакет. А ще веселіше коли є кошти на пакет, інтернет відключено, а кошти на пакет не знімаються і при примусовому замовлені дівчинка повідомляє що не зняла з Вас 10 гривень і тому нарахувати пакет неможливо...такі пироги наразі у Київстар.

Шкурупий

7 червня 2021, 21:33

Поради для андроідів


Новини