Головна Новини HI-tech інтернет Безос йде з поста глави Amazon: відома точна дата
commentss НОВИНИ Всі новини

Безос йде з поста глави Amazon: відома точна дата

Amazon раніше оголосила про зміну генерального директора

27 травня 2021, 00:53
Поділіться публікацією:

Ще зовсім недавно один з найбагатших людей планети Джефф Безос, як і обіцяв раніше, йде з поста глави компанії Amazon. На наступний день після Дня незалежності США Джефф Безос залишить корпорацію, яку він заснував  багато років тому. Про це повідомляє  видання Yahoo Entertainment.

Безос йде з поста глави Amazon: відома точна дата

Джефф Безос (фото з відкритих джерел)

Вчора відбулися збори акціонерів компанії Amazon, на якому без п'яти хвилин колишній глава оголосив, що піде з поста головного виконавчого директора 5 липня, після чого Енді Ясси, який зараз є генеральним директором Amazon Web Services, займе його місце і буде керувати кампанією.

Amazon раніше оголосила про план зміни генерального директора. Безос не має наміру йти далеко — він як і раніше буде брати участь в прийнятті важливих рішень в компанії як виконавчий керівник.

"Я дуже радий перейти на посаду виконавчого голови, де я зосереджу свою енергію і увагу на нових продуктах і ранніх ініціативах", — сказав Безос.

Як повідомляли раніше Джефф Безос написав прощального листа акціонерам як глави компанії. У ньому він пообіцяв піклуватися про всіх співробітників і закликав не ставати "нормальними". Його посаду займе Енді Ясси — нинішній керівник підрозділу Amazon Web Services. У листі Джефф Безос дав кілька установок, а також рад, пише CNBC.

За словами Безоса, головна нова мета Amazon — стати "кращим роботодавцем на Землі". Серед іншого засновник зазначив, що компанія стала прикладом для конкурентів, встановивши мінімальну зарплату $ 15 в годину, що збільшило середню зарплату в інших компаніях на ринку на 4,7%.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини