Головна Новини HI-tech інтернет Джефф Безос написав останній лист на посаді гендиректора Amazon
commentss НОВИНИ Всі новини

Джефф Безос написав останній лист на посаді гендиректора Amazon

Також Безос в листі присвятив цінностям Amazon

18 квітня 2021, 22:12 comments1331
Поділіться публікацією:

Засновник і генеральний директор Amazon Джефф Безос написав прощального листа акціонерам в якості глави компанії. У ньому він пообіцяв піклуватися про всіх співробітників і закликав не ставати "нормальними".

Джефф Безос написав останній лист на посаді гендиректора Amazon

Джефф Безос (фото з відкритих джерел)

Його посаду займе Енді Ясси — нинішній керівник підрозділу Amazon Web Services. У листі Джефф Безос дав кілька установок, а також рад, пише CNBC.

За словами Безоса, головна нова мета Amazon — стати "кращим роботодавцем на Землі". Серед іншого засновник зазначив, що компанія стала прикладом для конкурентів, встановивши мінімальну зарплату $ 15 в годину, що збільшило середню зарплату в інших компаніях на ринку на 4,7%.

Також Безос в листі присвятив цінностям Amazon. Він зазначив, що для успіху в бізнесі, і в цілому по життю, потрібно створювати більше, ніж споживаєш. За словами Безоса, мета людини і компанії повинна полягати в створенні цінності для всіх, з ким взаємодіє.

 Нагадаємо, один з найбагатших людей планети, засновник і генеральний директор Amazon Джефф Безос заявив про своє бажання залишити посаду. Зміна генерального директора Amazon повинна відбутися в кінці поточного року. Однак Безос не має наміру повністю виходити з керівництва компанії — він стане виконавчим головою правління. Безос також уточнив, що він продовжить займатися важливими проєктами Amazon, але у нього також буде більше часу, щоб зосередитися на Bezos Earth Fund, його космічної компанії Blue Origin, The Washington Post і Amazon Day 1 Fund.

Як повідомляв портал "Коментарі", глава Amazon Джефф Безос завершив тиждень гонок проти засновника Tesla Ілона Маска, знову ставши найбагатшою людиною в світі, з оцінним чистим капіталом в 181,5 млрд дол.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини