Головна Новини HI-tech VR Ще один крок до діджиталізації України, - Федоров
commentss НОВИНИ Всі новини

Ще один крок до діджиталізації України, - Федоров

Новація в Дії

8 березня 2023, 11:34
Поділіться публікацією:

Ще один крок у діджиталізації будівельної сфери України зробили в Мінцифрі — розробники запустили на порталі Дія кабінет Моє будівництво. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію віце-прем'єра Михайла Федорова.

Ще один крок до діджиталізації України, - Федоров

Ще одна новація в Дії

"Там зможете знайти всі документи, де ви вказані замовником будівництва",- розповів посадовець. — "Також побачите документи незалежно від способу подання — через портал Дія чи ЦНАП. Скористатися послугою можуть як фізичні, так і юридичні особи. Важливо, щоб ваші документи були датовані не раніше липня 2020 року. Більшість доступних документів у кабінеті створені після цієї дати. Саме тоді ми запустили Єдину державну електронну систему у сфері будівництва. Це було початком цифровізації сфери".

"Процес триває. Далі — більше", — також зазначив Федоров.

Нагадаємо, що вчора стало відомо, що за допомогою Дії можна сгенерувати ковід-сертифікат, навіть якщо щеплення від коронавірусу зроблені за кордоном.

"Спочатку треба звернутися до сімейного лікаря з паспортом та іноземним COVID-сертифікатом. Він перевірить справжність сертифіката, відсканувавши QR-код спеціальним зчитувачем, та внесе інформацію до електронної системи охорони здоров'я (ЕСОЗ)", — розповів Михайло Федоров. — "Далі — у кілька кліків згенеруєте сертифікат у Дії. Через повномасштабне вторгнення мільйони громадян перебувають в інших країнах. Але пандемія до кінця не відступила. На жаль, багато людей досі хворіють. Тому вакцинуватися та стежити за здоров‘ям — важливо. Бережіть себе".

А в США відреагували на відео з розстрілом беззбройного українського полоненого — офіційні особи США зазначили, що Росії "має бути соромно" за таке відео.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини