Головна Новини HI-tech VR Новації в Дії: бета-тест послуги для власників авто
commentss НОВИНИ Всі новини

Новації в Дії: бета-тест послуги для власників авто

Шеринг авто в Дії

23 березня 2023, 11:11
Поділіться публікацією:

Розробники застосунку "Дія" допрацювали послугу шерингу автомобіля й запустили бета-тест скасування належного користувача. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію віце-прем'єр-міністра Михайла Федорова.

Новації в Дії: бета-тест послуги для власників авто

В Дії допрацювали шеринг авто

"Раніше ви ділилися своїм техпаспортом з іншою людиною, тепер зможете скасувати шеринг — якщо більше не актуально або хочете поділитися авто з іншою людиною, — написав в телеграм Михайло Федоров. — У бета-тестуванні беруть участь одразу двоє людей: власник авто та водій, якому шерять авто. Обом потрібно мати Дія.Підпис та вже пошерений автомобіль. Після тестування треба буде написати свій відгук".

Окрім цього, Михайло Федоров зазначив, що "шеринг авто — надзвичайно зручна послуга".

- Ви можете дати право керувати авто іншій людині з будь-якого куточка світу, — пише Михайло Федоров. — Під час війни це особливо актуальна потреба. За пів року понад 103 тисячі людей поділилися своїми автомобілями. Більше не треба думати, як передати фізичний техпаспорт родичам або близьким. До того ж, тепер зручно буде скасувати спільне користування автівкою. Реєструйтеся на бета-тест просто зараз у чаботі.

Нагадаємо, що раніше в Дії проводили голосування, щодо зміни назви Південно-Західної та Південної залізниць, а також щодо долі свята 8 березня. Більшість проголосувала за те, щоб залишити 8 березня вихідним — 1,3 млн.

Тим часом, до України прибули проросійські бойовики з Південної Осетії.

В Європі заговорили про зменщення допомоги Україні в майбутньому.

"Ми повинні взяти до уваги втому від війни і те, що це означає для підтримки з боку західних країн. Згодом вона зменшуватиметься", — зазначив президент Чехії Павел. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини