Головна Новини HI-tech VR Авіасимулятор Microsoft отримає підтримку віртуальної реальності
commentss НОВИНИ Всі новини

Авіасимулятор Microsoft отримає підтримку віртуальної реальності

Microsoft Flight Simulator передає дані про погоду і повітряний рух в режимі реального часу і імітує реальні події в міру їх виникнення

30 липня 2020, 16:43
Поділіться публікацією:

Microsoft Flight Simulator отримає підтримку VR-пристроїв. Версія VR буде безкоштовною для всіх, хто придбав гру. З мінусів — спочатку вона буде підтримувати тільки шолом HP Reverb G2. Сумісність з іншими пристроями з’явиться пізніше. Про повідомило видання ITSider.

Авіасимулятор Microsoft отримає підтримку віртуальної реальності

Microsoft Flight Simulator — це авіасимулятор від команди Asobo Studio. Розробники випустять три видання: стандартне, Deluxe і Premium Deluxe. Кожне відрізнятиметься набором літаків (від 20 до 30) і аеропортів (від 30 до 45), доступних для перельотів. Крім того, шанувальники зможуть купити версію, яку випустять на 10 DVD-дисках.

Особливість гри полягає в тому, що вона використовує поєднання штучного інтелекту, процедурної генерації, фотограмметрії і програмування, щоб відтворити всю планету до найменших деталей — окремих будівель і дерев. Вона також передає дані про погоду і повітряний рух в режимі реального часу і імітує реальні події в міру їх виникнення, дозволяючи пілотам літати під час сильних штормів, наприклад.

Реліз Microsoft Flight Simulator запланований на 18 серпня 2020 року. Гра з’явиться на PC і Xbox One.

Як повідомляло видання "Коментарі", віртуальна реальність допоможе ветеранам з посттравматичним розладом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини