Головна Новини HI-tech VR App Store больше не работает в России
commentss НОВИНИ Всі новини

App Store больше не работает в России

App Store вийшла з російського ринку

12 травня 2022, 16:35 comments1013
Поділіться публікацією:

Мобільний додаток App Store у Росії більше не приймає оплату через мобільні платежі. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

App Store больше не работает в России

За словами голови Мінцифри, Apple із самого початку повномасштабного вторгнення військ Російської Федерації в Україну підтримує нашу країну і вийшла з російського ринку.

Після відключення російські ЗМІ, а також російські користувачі Apple почали скаржитися, що вони стикаються з проблемами при поповненні рахунку Apple ID по телефону.

Зокрема, про проблеми заявляли клієнти таких операторів, як "Мегафон", Yota та МТС.

Пізніше одне з російських інтернет-видань заявило, що оплата App Store та поповнення рахунку Apple ID через мобільні номери Мегафона та Yota більше не працюють, оскільки компанія відключила цю функцію для операторів через санкції.

Раніше повідомлялося, що за підрахунками експертів, за 14 років (з 2008 року) розробникам мобільних додатків та ігор App Store вдалося заробити сумарно 260 мільярдів доларів.

Зокрема, лише у 2021 році розробники мобільних програм для IOS заробили близько 60 мільярдів доларів.

Як повідомляв раніше портал Коментарі, 2021 рік став для компанії Apple рекордним не тільки із заробітків, а й із судових позовів з розробниками додатків. Справа в тому, що компанія стягує з розробників від 15 до 30% суми з кожного продажу.

Після численних судових позовів між розробниками додатків та компанією Apple досягнуто домовленості про те, що компанія дозволить надсилати користувачам електронні листи про альтернативні способи оплати, минаючи офіційну комісію. Також цю ставку зменшили вдвічі на три роки – з 30 до 15%.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/zedigital/1839
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини