Завантаження відео на ПК: YouTube тестує очікувану багатьма функцію

Тестування буде проводитися до 19 жовтня

Популярний відеохостинг YouTube тестує нову функцію для вебверсії. Про це повідомляє видання IXBT.

Як стало відомо YouTube незабаром може дозволити своїм користувачам завантажувати на комп'ютери відеоролики зі своєї платформи. Відзначається, що для мобільних пристроїв функція доступна вже давно.

Як і у випадку з додатком для мобільних пристроїв, для звантаження відео потрібно платна підписка YouTube Premium. В цей момент компанія Google проводить обмежене тестування нової можливості серед користувачів відеохостингу.

Завантаження є на системах з останніми версіями браузерів Chrome, Opera або Edge. Під час використання функції користувачеві буде запропонований вибір якості в якому буде завантажуватися відео. Тестування буде проводитися до 19 жовтня. Про подальші плани в компанії поки не говорять.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що WhatsApp розробляє нову корисну функцію. За допомогою її користувачі зможуть скаржитися на окремі повідомлення в групових і особистих чатах. Після скарги воно відправиться в модерацію разом з кількома попередніми йому повідомленнями. Завдяки цьому в компанії зможуть зрозуміти контекст висловлювання, і на основі цього прийняти рішення про блокування. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що як в американській компанії Apple навчать iPhone діагностувати депресію. Розробники створюють технології, які могли б попередити психічні розлади власників гаджетів. У компанії сподіваються, що унікальна функція зможе здорово допомагати людям. Детальніше про це читайте в нашій статті.