Головна Новини HI-tech технології Захистять від дощу і коронавірусу: в Південній Кореї тестують автобусні смарт-зупинки
commentss НОВИНИ Всі новини

Захистять від дощу і коронавірусу: в Південній Кореї тестують автобусні смарт-зупинки

В одному з районів Сеула діє десять "розумних" автобусних зупинок

19 серпня 2020, 02:30 comments1964
Поділіться публікацією:

Розроблена для боротьби з літньою спекою, сезонним дощем і коронавірусом, "розумна" автобусна зупинка з'явилася на вулицях столиці Південної Кореї. Про це повідомляє Reuters.

Захистять від дощу і коронавірусу: в Південній Кореї тестують автобусні смарт-зупинки

Скляний куб Smart Shelter оснащений кондиціонерами і стерилізаторами ультрафіолетового світла для очищення і охолодження повітря, камерами спостереження і цифровими екранами для попередження про наближення автобуса. Також він оснащений дезинфікуючим засобом для рук. Кожен також може зарядити ноутбук або мобільний телефон і скористатися безкоштовним Wi-Fi.

Тепловізіонна камера на дверях дозволяє входити тільки тим, у кого температура нижче 37,5 градусів. На більш низькій висоті встановлена ​​окрема камера для дітей. Сонячна панель на даху забезпечує резервне живлення. На даному етапі проект обійшовся в 84 000 доларів.

Десять таких автобусних зупинок побудовано в районі Сондон на сході Сеула, відомому своїми інноваційними громадськими об'єктами, такими як світлофори, які освітлюють пішохідні переходи. На початку цього місяця була запущена високотехнологічна інновація, дітище місцевого районного офісу, який співпрацював з LG Electronics.

Хоча Південна Корея розгорнула широке тестування і відстеження, щоб стримати першу хвилю коронавируса, четверта за величиною економіка Азії в останні тижні страждає від постійних спалахів, в основному в густонаселеній столиці.

Як повідомляло видання "Коментарі", Південна Корея вперше представила знімки свого екологічного супутника.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини