YouTube отримав кілька нових корисних функцій

Деякі можливості стануть доступні у всіх країнах після того, як розробники проаналізують відгуки

Розробники популярного відеохостингу YouTube додали нові можливості для свого сервісу. Про це повідомляється на офіційному сайті компанії.

Тепер, коли користувач виконує пошук на мобільному пристрої, він може заощадити свій час не натискаючи на відтворення відео і не переглядаючи рекламу, просто для того, щоб дізнатися про що ролик. Досить натиснути на кнопку списку, щоб побачити заголовки глав відео. Це може дати уявлення про те, чи варто дивитися відео. У результатах пошуку, також буде показуватися фрагмент, яким допоможе визначити корисний контент.

Завдяки ще одному зміни користувачеві повинно стати легше знаходити контент іншими мовами. У пошукових результатах з'явилися відеоролики на різних мовах, з перекладеними назвами, описами та субтитрами. Це робить результати більш повними.

Користувачі мобільного додатка YouTube з Індії та Індонезії зможуть отримувати результати пошуку з посиланнями на сайти. Завдяки даній можливості, можна буде знаходити інформацію, яка недоступна на відеохостингу. Розробники заявили, що вони проаналізують відгуки перш ніж вводити нову функцію і в інших країнах.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що для популярного месенджера Telegram сталося велике оновлення. У ньому розробники додали у свій додаток безліч нових функцій. Наприклад, тепер, коли користувач напише в описі до відео або у відповіді час, воно буде автоматично перетворено на заслання (таймкод). Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що Viber отримає велике оновлення. Воно вийде завдяки партнерству Viber з компанією Snap Inc. У месенджер додадуть фільтри та маски доповненої реальності, а також з'явиться можливість для створення настроюються аватарів Bitmoji. Детальніше про це читайте в нашій статті.