Головна Новини HI-tech технології YouTube буде вимагати підтвердження віку користувача
commentss НОВИНИ Всі новини

YouTube буде вимагати підтвердження віку користувача

Користувачі YouTube повинні будуть увійти в свої облікові записи перед переглядом відео з віковим обмеженням

23 вересня 2020, 14:06
Поділіться публікацією:

YouTube починає використовувати штучний інтелект, щоб накласти вікові обмеження на більшу кількість контенту, який з'являється на його платформі. Як і попередні методи машинного навчання, нові заходи визначатимуть більше контенту, який повинен бути обмежений глядачами в певних вікових діапазонах. Про це повідомляє Tech Next.

YouTube буде вимагати підтвердження віку користувача

Люди, які користуються YouTube, повинні будуть увійти у свої облікові записи перед переглядом відео з віковим обмеженням, навіть якщо доступ до відео повинен здійснюватися зі сторонніх платформ.

Обмеження за віком має бути введене через критику, яку стрімінгова компанія отримує від зацікавлених батьківських груп і правозахисних організацій з приводу того, що сайт небезпечний для дітей. Попри те, що існує дитяча версія YouTube Kids, відео на основній платформі YouTube були практично безкоштовними для всіх.

Зараз служба довіри та безпеки компанії накладає обмеження на відеоролики, які зустрічаються під час перевірки. Але після прийняття заходів ШІ, які будуть реалізовані в найближчі місяці, відео на YouTube тепер матимуть вікові обмеження. Функціонуватиме система запиту, яку можуть пройти тільки люди певного віку.

Помилки очікуються в міру того, як розгортання набирає чинності, оскільки ярлики та попередження можуть застосовуватися до відео, для яких вони не потрібні. Однак творці контенту з партнерською програмою YouTube можуть відправити відгук в компанію, коли це станеться.

Як повідомляло видання "Коментарі", YouTube запустив нового конкурента TikTok.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини