Головна Новини HI-tech технології Японець створив їстівний пластик, щоб захистити оленів
commentss НОВИНИ Всі новини

Японець створив їстівний пластик, щоб захистити оленів

Олені зможуть харчуватися особливим їстівним пластиком, який не завдасть їм шкоди

22 жовтня 2020, 14:05
Поділіться публікацією:

Японець вирішив знайти рішення проблеми з пластиком, зробивши "їстівний" пластик, щоб захистити священного оленя свого міста. Про це повідомляє WION.

Японець створив їстівний пластик, щоб захистити оленів

Японець створив їстівний пластик

Хидетоші Мацукава з японського міста Нара виявив, що олені вмирають після того, як з'їдають пластикові пакети, залишені туристами. В Нара, на півдні центральної частини Хонсю, водиться кілька сотень оленів. Це популярне туристичне місце в країні.

Мацукава об'єднався з місцевим виробником паперу в Нарі, щоб розробити папір під назвою "Шікагамі". Він зроблений з рисових висівок і молока. На його думку, такі пакети були б безпечні для оленів.

Японець розповів, що пакети також перевірені на безпеку для вживання в їжу. Нова розробка допоможе захистити популяцію оленів в місті, яка сильно постраждала через споживання викинутого людьми пластика.

Нещодавно проведене дослідження показало, що на дні океанів, ймовірно, знаходяться 14 мільйонів тонн пластикових деталей. Мікропластік має діаметр 5 мм або менше і зазвичай утворюється після відділення від більших пластикових предметів.

Як повідомляло видання "Коментарі", пошукова система допоможе очистити моря і океани від пластику.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини