Який iPhone більше не вироблятиме компанія Apple

Apple зняла з виробництва одну з моделей iPhone

Американська компанія Apple перестала виробляти один зі своїх смартфонів. Про це повідомляється на сайті тайванської дослідницької компанії TrendForce.

За даними компанії, смартфон iPhone 12 Mini перестали виробляти у другому кварталі цього року. Причиною для зупинки виробництва називають низькі продажі.

За даними TrendForce, очікується, що компанія Apple зосередитися на продажі трьох інших смартфонів із 12 серії iPhone (ProMax, Pro і стандартної версії iPhone 12).

Наразі версія Mini як і раніше доступна для покупки на офіційному сайті Apple. Ймовірно, що модель буде продаватися до закінчення запасів на складах компанії.

Для довідки: Смартфон Apple iPhone 12 Mini був випущений у жовтні минулого року одночасно з трьома іншими новинками 12 серії і був найдоступнішим з усіх. Пізніше, у квітні цього року, Apple випустила новий варіант Mini у фіолетовому кольорі.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що японська компанія Bandai випустила нову модель своєї популярної іграшки-вихованця Тамагочі. Цей пристрій отримав назву Tamagotchi Smart, його виконано у вигляді годинника. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також видання "Коментарі" інформувало про те, яким буде новий розумний годинник від компанії Apple. Інсайдери розповіли про особливості дизайну нової моделі, а також про можливі нові функції та технології. Наприклад, у "Series 7" можуть з'явитися функції, пов'язані з технологією UWB. Подробиці - в нашій статті.