Головна Новини HI-tech технології Як повернути картку, яку "зажував" банкомат
commentss НОВИНИ Всі новини

Як повернути картку, яку "зажував" банкомат

Що робити, якщо банкомат не віддає вашої картки

14 січня 2022, 17:30
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Банкомати стали повсякденною річчю у житті сучасних людей. Через велику кількість операцій, не рідкісні випадки, коли в роботі апарату відбуваються збої. Наприклад, однією з таких неприємностей може стати, що вашу карту міг "зажувати" апарат. Зіткнувшись вперше з цією проблемою, багато людей починають панікувати і не знають, що робити.

Як повернути картку, яку "зажував" банкомат

Банкомат не віддає картки. Ілюстрація з відкритих джерел

При виникненні такої ситуації користувачеві потрібно повідомити банк, апаратом якого він скористався. Для цього можна зателефонувати на гарячу лінію, після чого фахівці вживуть заходів. Карта буде вилучена та доставлена до відділення банку. Там вона чекатиме свого господаря. Однак така процедура може тривати кілька днів.

Тому можна спробувати вирішити проблему якнайшвидше:

Затиснути кнопку "Скасувати" на кілька хвилин (у момент затискання кнопки банкомат може видавати різні звукові сигнали);

На моніторі банкомату має з'явитися повідомлення про скасування операції (можливо вам потрібно підтвердити вашу дію натисканням, не відриваючи палець від кнопки).

• Забрати картку.
Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував, що відома американська компанія Tesla представила світові нову версію свого електроседана. Новинка отримала кілька змін, а її фотографії вже можна побачити у Мережі. Повідомляється, що ця модель продаватиметься на міжнародних ринках.
Також сайт "Коментарі" писав про те, що одна із відомих криптовалют почала дорожчати після заяви американського підприємця Ілона Маска. Мільярдер заявив, що Tesla, засновником якої він є, почала приймати цю цифрову валюту як плату за деякі товари.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини