Як будуть виглядати всі версії iPhone 13 (ФОТО)

У Мережі з'явилися зображення макетів нових iPhone

У Мережі з'явилися перші фотографії з макетами смартфона iPhone 13, який ще не вийшов. Про це повідомляє видання GSM Arena.

Судячи зі знімків, Apple планує випустити чотири версії нової моделі - iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro та iPhone 13 Pro Max. За даними видання, ці макети є точною копією смартфонів, тільки без "заліза" всередині. Вони використовуються виробниками чохлів і дозволяють оцінити зовнішній вигляд майбутніх гаджетів задовго до їх виходу.

Як і очікувалося, нова серія буде використовувати той же дизайн, що і 12-а. Зі змін можна відзначити розташування камер на звичайній і Mini версіях смартфонів. Тепер вони будуть розташовуватися діагонально. За заявами джерела, новинки незначно зростуть у товщині. Це буде обумовлено більшою батареєю і поліпшеними камерами.

Раніше в Мережі з'являлася інформація про те, що всі моделі нового iPhone будуть мати оптичну стабілізацію зображення камери.


Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що додаток Twitter для смартфонів під управлінням операційної системи iOS отримало оновлення. В апдейті розробники додали функцію, яка дозволить користувачам Twitter взаємодіяти з іншою популярною соціальною мережею. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також видання інформувало про те, що американська компанія Apple припинила виробництво одного зі своїх смартфонів. Інсайдери розповіли про причини зняття з виробництва однієї з версій айфона 12-ої лінійки, а також про подальші плани компанії щодо даного гаджета. Детальніше про це читайте в нашій статті.