Головна Новини HI-tech технології WhatsApp встановив унікальний рекорд за кількістю дзвінків
commentss НОВИНИ Всі новини

WhatsApp встановив унікальний рекорд за кількістю дзвінків

Платформи для обміну повідомленнями завжди стають особливо популярними в переддень Нового року

4 січня 2021, 10:48
Поділіться публікацією:

За даними Facebook, користувачі WhatsApp по всьому світу зробили понад 1,4 мільярда голосових і відеодзвінків в останній день перед Новим 2021 роком, що робить їх найпопулярнішими за один день на платформі. У той час як переддень Нового року завжди приводив до різкого сплеску використання платформ Facebook, пандемія COVID-19 дозволила встановити нові рекорди. За даними гіганта соціальних мереж, кількість дзвінків в WhatsApp напередодні Нового року збільшилася більш ніж на 50 відсотків у порівнянні з тим же днем ​​минулого року. Інші сервіси Facebook, Instagram і Messenger, також зазнали великого сплеску використання в переддень Нового 2021 року.

WhatsApp встановив унікальний рекорд за кількістю дзвінків

WhatsApp встановив новий рекорд. Фото: Business Today

Святкова ніч також ознаменувала собою найбільший день для групових відеодзвінків в Messenger (за участю 3+ осіб) в США, згідно з повідомленням в блозі Facebook. Напередодні Нового року було майже у два рази більше групових дзвінків в порівнянні із середнім днем. Найпопулярніший AR-ефект, який використовується в Messenger в США, — "Феєрверк 2020 року".

Facebook заявив, що, хоча напередодні Нового року завжди був дуже завантаженим ввечері для його сервісів, в цьому році були встановлені нові рекорди, оскільки люди зверталися до технологій, щоб залишатися на зв'язку в соціально дистанційованій ситуації. Прямі трансляції також збільшилися в переддень Нового року: понад 55 мільйонів прямих трансляцій в Facebook і Instagram по всьому світу напередодні Нового року.

За повідомленнями компанії, на платформах Facebook, таких як Instagram, Messenger і WhatsApp, круглий рік спостерігається сплеск відеочатів. Компанія Facebook Engineering працювала над "безпрецедентним підвищенням ефективності" і підвищенням стійкості платформи компанії, говорить гігант соціальних мереж. Команда працювала над навантажувальним тестуванням, тестуванням аварійного відновлення і перестановкою місткості навіть напередодні Нового року.

Як повідомляло видання "Коментарі", Facebook змушують позбутися Instagram і WhatsApp.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини