Головна Новини HI-tech технології Втратила актуальність: названо "найнепотрібнішу" кнопку на клавіатурі
commentss НОВИНИ Всі новини

Втратила актуальність: названо "найнепотрібнішу" кнопку на клавіатурі

Експерти розповіли, яка клавіша на клавіатурі за останні 10 років втратила свою актуальність і практично не потрібна сучасним користувачам

16 січня 2022, 15:20 comments1717
Поділіться публікацією:

Комп'ютери та ноутбуки стали невід'ємною частиною життя сучасної людини. І щоб працювати з ними було легко та швидше, потрібно знати комбінації кнопок на клавіатурі. Але не всі вони однаково актуальні. Експерти розповіли, яка клавіша практично не потрібна сучасним користувачам.

Втратила актуальність: названо "найнепотрібнішу" кнопку на клавіатурі

Яка кнопка на клавіатурі втратила свою актуальність (фото з відкритих джерел)

Виявилося, що йдеться про кнопку F1, яка розташована у верхній частині клавіатури. Якщо 10 років тому, як вважають експерти, вона була дуже корисною, то зараз практично не виконує свого функціоналу та користувачі ПК спокійно можуть обходитися без неї. Причиною цього є те, що клавіша F1 відповідає за довідку, тобто під час запуску певної програми та натискання F1 перед вами відкриється інформація про програму.

Але зараз, як правило, цією кнопкою не користуються, тому що більш детальну інформацію про певний софт можна отримати через пошукову систему Google і вона буде більш доступною та зрозумілою.

Крім того, при натисканні на F1 користувач, швидше за все, побачить відкриту пошукову систему компанії Microsoft із запитом на отримання довідки про ту чи іншу програму, а якщо відсутній інтернет, то взагалі не отримає жодної інформації.

Нагадаємо, один із найбільших виробників техніки у Китаї Xiaomi розробив оригінальну новинку. У 2020 році фірма випустила милу клавіатуру у вигляді палетки з губною помадою.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що екологічна мережа Xiaomi MIIIW випустила дворежимну міні-клавіатуру Air 85 Bluetooth MIIIW. Як випливає з назви, клавіатура поставляється з 85-ма клавішами, розташованими на красивій розкладці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини