Головна Новини HI-tech технології Всім привіт: журналіст примудрився зазирнути на закриту відеоконференцію високопоставлених чиновників ЄС
commentss НОВИНИ Всі новини

Всім привіт: журналіст примудрився зазирнути на закриту відеоконференцію високопоставлених чиновників ЄС

Несподівана поява журналіста потішила міністрів оборони ЄС, але розкрила серйозні проблеми в кібербезпеці

22 листопада 2020, 01:15
Поділіться публікацією:
Check

Голландському журналісту вдалося перервати конфіденційну відеоконференцію міністрів оборони ЄС. Даніель Верлан з RTL Nieuws приєднався до зустрічі після того, як міністр оборони Нідерландів випадково розмістив деякі дані для входу в систему в Twitter.

Всім привіт: журналіст примудрився зазирнути на закриту відеоконференцію високопоставлених чиновників ЄС

ФОТО: Lenta.ru

Помітно здивований технологічний репортер почав махати рукою, коли зрозумів, що його впустили на закриту відеоконференцію.

"Ви знаєте, що ви стрибнули на секретну конференцію? Ви знаєте, що це кримінальний злочин, а? Вам краще змотати вудочки до прибуття поліції", - повідомив журналісту глава зовнішньополітичного відомства ЄС Хосеп Боррелл.

"Так, так. Мені дуже шкода. Я журналіст з Нідерландів. Мені дуже шкода, що я перериваю вашу конференцію. Я піду звідси", — відповів Верлан під сміх високопоставлених осіб.


Хоча багато хто вважав ситуацію зі зломом веселою, вона викликає серйозні питання з приводу безпеки конфіденційних зустрічей ЄС. Зустріч була завершена через порушення, а представник Ради із закордонних справ заявив RTL: "Таке порушення незаконне, і про нього буде повідомлено владі".

Представник міністерства оборони Нідерландів сказав, що опублікувати в Twitter дані для входу в систему було "дурною помилкою".

"Це показує, наскільки обережним слід бути при відправці фотографії зустрічі", — додав чиновник.
Як повідомляло видання "Коментарі", хакери атакували велику фондову біржу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини