Головна Новини HI-tech технології Влада Китаю висловила свою позицію щодо ситуації навколо TikTok
commentss НОВИНИ Всі новини

Влада Китаю висловила свою позицію щодо ситуації навколо TikTok

Уряд Китаю упевнений, що продаж TikTok погано позначиться на репутації держави

13 вересня 2020, 01:15 comments1032
Поділіться публікацією:

З наближенням крайнього терміну заборони TikTok в США ситуація загострюється, оскільки китайський уряд, як повідомляється, зайняв позицію, згідно з якою він вважає за краще б, щоб діяльність додатку в США була закрита, а не продана американській компанії. Про це повідомляє видання 9TO5Mac.

Влада Китаю висловила свою позицію щодо ситуації навколо TikTok

Пекін виступає проти примусового продажу операцій TikTok в США його китайським власником ByteDance і волів би, щоб додаток для коротких відео був закритий в Сполучених Штатах, заявили в п'ятницю три людини, безпосередньо обізнаних про цю ситуацію.

Китайські офіційні особи вважають, що примусовий продаж зробить і ByteDance, і Китай слабкими перед лицем тиску з боку Вашингтона, повідомили джерела на умовах анонімності, враховуючи делікатність ситуації.

Зі свого боку, ByteDance, материнська компанія TikTok, заявила, що "китайський уряд ніколи не пропонував йому закрити TikTok в США або на інших ринках".

Проте, ця інформація може бути правдивою, оскільки стало відомо, що ByteDance більш активно проводить операцію з реструктуризації з урядом США, щоб уникнути заборони, замість того, щоб прийти до угоди про продаж деяких зі своїх операцій TikTok.

Як повідомляло видання "Коментарі", Трамп назвав крайні терміни для TikTok.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини